despre noi

Istoric XXL Tours

Prima calatorie a inceput in anul 2001 care a deschis lungul drum al agentiei de transport si turism XXL TOURS – transport international de persoane cu autocarul pe linia ROMANIA – SUEDIA.

Datorită numărului, permanent crescător si cererilor mari venite din partea clientilor , compania XXL tours se extinde si reuseste sa isi croiasca o noua directie pe piata business-ului turistic in anul 2002, prin oferta vacantelor de tipul pachete turistice in principalele tari europene: ITALIA, FRANTA, SPANIA, GRECIA.

Anul 2005 vine cu o noua surpriza , iar compania isi mareste parcul auto achizitionand un autocar nou – Neoplan Tourliner.

Datorita renumelui deja facut , confortului si personalului prietenos, anul 2009 aduce un al doi-lea Neoplan Skyliner in cadrul companiei aflata deja in plina ascensiune .In prezent , linia : Romania- Suedia – Romania este deservita zilnic de autocarele XXLTOURS carora li s-au alaturat noul autocar Man Lion’s Coach fabricat 2015 si microbusul marca Ford, la fel fabricat 2015.

Toate aceste actiuni au dus rand pe rand la o companie de succes care va face tot posibilul pentru a asigura clientilor sai , calatorii cat mai placute, intr-o atmosfera cat mai relaxata, alaturi de o echipa de top !

Misiunea Noastra

Inca de la inceputul primei noastre calatorii ne-am propus sa oferim servicii de prima clasa si seriozitate precum si cel mai bun raport calitate-pret.

Persoanele care aleg compania noastra pentru a calatorii in tarile Scandinave, sau aleg sa inchirieze autocarele pentru diverse evenimente , vor fi tratate cu respect si profesionalism.

Datorita acestor aspecte ne putem lauda cu clienti fideli care revin tot timpul la serviciile oferite de noi!

In viitor , unul din principalele noastre obiective este acela de a ne dubla activitatea , numarul autocarelor si al angajatilor , misiunea companiei XXLTOURS ramanand aceeasi ca si pana acum : excelenta in transport si servicii !