• Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului www .xxltours.ro

  INTRODUCERE
  Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.xxltours.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

  INFORMAŢII PERSONALE
  Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

  Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile XXL TOURS, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau

  COMUNICAREA CU VIZITATORII SITE-ULUI
  Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: chat online, adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site.

  Această contactare are loc pentru a cere informații despre produsele noastre, pentru a ne solicita oferte de preț, pentru a ne consulta părerea pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre,produselor solicitate.

 • INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
  Orice persoană care vizitează site-ul www.xxltours.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către agentia de turism XXL TOURS  în vederea efectuării de studii de piaţă; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către   XXL TOURS a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activităţi întreprinse de XXL TOURS şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

  Agentia de turism XXL TOURS  va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

  Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu directivele GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.